Testimoniale

Copii:


“Lili este cea mai simpatică profesoară, abia aștept orele ei pentru ca sunt distractive și am învățat să mă relaxez.” (Sofia, 9 ani)

Adulți :)


Domnica_Petrovai“Întâlnirea cu Liliana a fost o bucurie uriașă pentru mine. Ca mamă pentru fetele mele au avut șansa să învețe de la ea bucuria de a trăi, jocul, relaxarea și arta de a fi prezent. Iar ca profesionist, pentru că am putut să le recomand părinților un profesor excepțional de yoga de la care copiii pot învăța relaxarea, cum să facă față emoțiilor, contactul cu propriile lor stări și nevoi. O recomand pe Liliana Ionescu părinților care își doresc ca, copiii lor să învețe să fie fericiți. Vor învăța și exersa cu ea răbdarea, concentrarea atenției, mindfulness, relaxarea, compasiunea și empatia și jocul. ”

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental, specializat în psihologia copilului, cuplului și familiei, fondator MIND EDUCATION & HEALTH.

 

”Cu o profa ca Lilik, totul este posibil :) Într-o seară în care o ușoară durere de cap mă indispunea, fetița mea a venit la mine propunându-mi un tratament miraculos știut de ea. Cu mânuțele ei gingașe mi-a făcut masaj pe tâmple, față, cap, timp în care îmi spunea o poveste frumoasă de relaxare despre soare, pământ, aer, apă. Mirată, am întrebat-o de unde știe. Mi-a răspuns “de la Lili de la yoga!” Am fost foarte impresionată, înțelegând că “yoga cu Lilik” nu înseamnă doar mișcare, mobilitate, elasticitate, sport, ci și o magică legatură între acestea și tot ceea ce ne înconjoară și reprezintă viața! Aerul, Pământul, Apa, Soarele, toate sunt personificate în poveștile lui Lili, atât de frumos!
În mod miraculos, în seara respectivă, mi-a trecut și durerea de cap e! Multumim Lilik! :)
Cristina Tendler și fiica ei, Denis, 9 ani.

 

Recunosc că eu i-am stârnit pentru prima oară interesul pentru yoga fiului meu, Eric, în vârstă de zece ani.  De-a lungul timpului am încercat să-l direcționez către anumite sporturi bărbătești (fotbal, basket, rugby, karate), dar de fiecare dată întâmpinam rezistență din partea lui. Pur și simplu este o fire mai liniștită și nimic din toate acestea nu i se potrivea. Într-o zi, în timp ce făceam yoga, mi-a spus că i-ar plăcea să încerce și el. Și, pentru că nimic nu e întâmplător, fix atunci când îți dorești un lucru, apar în cale persoanele care să te ajute să-ți duci la împlinire gândul. Atunci am auzit de cursurile de Yoga Kids de la Moving Club. Când am aflat cine le ține am știut că va fi o chimie extraordinară. Lili este minunată, o prezență solară, caldă, mereu cu zâmbetul pe buze și pacea în suflet.  Eric a fost superîncântat de ea și de clase și acum, datorită Lilianei, ori de câte ori suntem în natură, eu și Eric practicăm salutul Soarelui. Salut pe care Eric l-a învățat la cursurile Lilianei. Și eu, la rându-mi, la cursurile pe care mi le-a predat Eric :)

Delia Robescu, redactor-șef SHAPE și Eric, fiul ei, 9 ani și 10 luni

 

În ciuda controverselor, Yoga este foarte bună pentru copii pentru că îi ajută să se dezvolte pe toate planurile: fizic, psihic și emoțional. Yoga pentru copii înseamnă exerciții fizice adaptate vârstei, muzică, dans, poveste, exerciții de respirație, de conștientizare a propriei persoane și a spațiului, mindfulness, relaxare, gestionarea propriilor emoții etc.

Așa cum le spune Lili copiilor la clase, yoga înseamnă uniune între trup, minte și suflet, și urmărește armonizarea acestor trei componente ale ființei noastre. 

Copiii sunt foarte încântați de clasele pe care le susține Lili la Club Moving, atât cele de yoga, cât si cele de kids games sunt clase pline. Am văzut o reală creștere a numărului de copiii de când Lili a introdus clasa de yoga kids. Suntem un club care promovează un stil de viață sănătos în familie, iar Lili este un antrenor foarte important pentru acest concept.  Cu o dorință continuă pentru învățare și găsirea de noi provocări, Lilik a adus companiei multă valoare în tot ceea ce face.

Eliza Luca, Director Sportiv Club Moving România